Ananas woondecoratie is eigenlijk overal leuk

| Door Rob

ananas woondecoratie

Ananas woondecoratie: van kussentjes tot aan complete schilderijen

Is jouw liefde voor ananas ook niet meer te stoppen? Goed nieuws, wat tegenwoordig verschijnt er steeds meer woondecoartie met opdrukken van ananassen. Waarom een ananas? Geen idee: waarschijnlijk omdat het een kleurrijke vrucht is met een kek vormpje. Niet alleen in het interieur is de ananas een hot-item. Een bekende telefoonprovider heeft namelijk een gave campagne opgezet waarin de telefoon vervangen werd voor een ananas. Het resultaat? Mensen die met een ananas op straat liepen en deze tegen hun oor hielden. Hier gaan we dat niet doen: we zetten de woondecoratie lekker op een muurplank of hangen het aan de muur. In dit blogbericht beschrijven we meerdere soorten woondecoratie die jij kunt scoren waar de ananas centraal staat. Doe inspiratie op!

De ananas is een fruitplant met een eigen Wikipedia pagina in bijna alle talen. Deze populaire fruitsoort komt in nature voor in Zuid-Amerika. De Carib-Indianen hebben de ananas voor het eerst geïntroduceerd, waarbij Columbus de eerse Europeaan was die de fruitsoort voor het eerst zag. Ongeveer eind 1400. De ananas is herkenbaar aan zijn schubvormige schil met de uitstekende harde bladeren bovenop. Een pracht fruit om te zien en heerlijk om van te smullen in de zomer! Naast er lekker van te smullen, kun je nu ook in huis genieten van ananassen, namelijk in vorm van woondecoratie. Steeds vaker zien we de vrucht terug. Is het niet op sierkussens, is het wel op een schilderij. Met name bij de interieurstijl Urban Jungle is deze fruitsoort een geschikte opdruk. Via ons platform kun je op zoek gaan naar allerlei soorten decoratie voor in huis, waarop deze fruitsoort afgebeeld staat. Check hieronder een lijstje met de leukste decoratiestukken!

Natuurlijk de ananasplant: maar deze is niet eetbaar!

ananasplant in de woonkamer

Is het geen plaatje om te zien. Deze prachtige Bromelia Ananas Champaca plant zal prachtig staan in jouw vensterbank. Met de iniminie ananas een echte eyecatcher in de woonkamer. De plant is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor € 39,95. Let op, deze ananas is niet eetbaar.

Pols Potten Ananas van porselein: wauw!

pols potten ananas van porselein

Over trends gesproken. We zien steeds vaker decoratie in het goud en zilver in woonkamers. Deze woondecoratie is met name herkenbaar door allerdaagse objecten met een gouden of zilveren laag. Bij de Bijenkorf verkopenz e deze gave Pols Potten Ananas, in het zilver. Vind jij hem ook niet prachtig? Verkrijgbaar voor € 63,-.

Sierkussen bij Woonexpress met ananasjes!

sierkussen met ananas bij woonexpress

Deze is leuk voor op de bank of in een stoel: een leuk sierkussen met heel veel kleine ananasjes! Het sierkussen is te koop bij Woonexpress voor de scherpe prijs van € 14,95.

Set van twee wandrekken bij OTTO met een ananas op de uiteinden

ananas wandrekken bij otto

Wat een leuke wandrekjes kwamen we tegen bij OTTO. De witte wandrekjes worden geleverd in een set van twee. Het leuke? Dat op alle uiteinden een ananas te vinden is! Voor een prijs van € 55,95 vind je dit type woondecoratie bij OTTO.

 

Ananas beeld bij OTTO als woondecoratie op een plank of kast

deco ananas bij otto

Wat minder van goud en zilver? Dan is wellicht bovenstaand beeldje wel iets voor in jouw woonkamer. Dit beeldje is een decoratie stuk voor bijvoorbeeld op een kast of plank. Deze ananas is verkrijgbaar bij OTTO voor € 49,95.