Bloempotten voor binnen van deze tijd

| Door Tess

bloempotten voor binnen

Planten en bloemen. Ik kan er écht geen genoeg van krijgen. Hoewel er vaak gekozen wordt om bloemen buiten in de tuin te zetten, is het ook enorm leuk om eens rond te kijken voor mooie kamerplanten. Vaak zijn deze planten bestendig om binnen te overleven. Wel genoeg zonlicht en water geven natuurlijk, maar that's it. Uiteraard maak je een kamerplant pas echt af met een leuke bloempot. Daarom ben ik op zoek gegaan naar allerlei leuke bloempotten voor binnen, om je kamerplant te laten shinen.

Het grote verschil met een bloempot voor buiten, is dat de bloempotjes voor buiten vaak voorzien zijn van een gat aan de onderkant. Zo kan het water goed doorstromen en 'verdrinkt' de plant niet wanneer het buiten regent. Binnen hoef je natuurlijk geen regenbui te verwachten, waardoor de bloempot aan de onderkant dicht moet zijn. Dit voorkomt een kletsnatte vensterbank of muurplank wanneer jij de bloempotten aanvult met water. Via onze zoekmachine zijn er 1.257 bloempotten uit 20 woonwinkels te ontdekken. Het gaat hier niet alleen om binnen bloempotten en daarom heb ik een selectie gemaakt met de allermooiste voor jou.

De mooiste bloempotten voor binnen die ik heb ontdekt

Bij mijn selectie heb ik geen rekening gehouden met een specifieke kleur. Het is namelijk aan te raden om de pot goed aan te laten sluiten bij jouw favoriete bloemen óf bij jouw interieur. Daarom van alles wat:

Dit zijn ze lang niet allemaal!

Zoals ik hierboven al aangaf zijn er nog veel meer te ontdekken. Dus staat dé bloempot er nog niet tussen voor je? Bekijk dan alle bloempotten online en filter op een specifieke kleur om degene te vinden die jij strakjes lekker binnen kunt zetten, gevuld met een prachtige kamerplant! Van oranje bloempotten voor in de vensterbank tot kleine bruine potjes voor op een leuke muurplank als in de foto hierboven.

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl