Broste Copenhagen bestek in het goud of zilver?

| Door Rob

broste copenhagen bestek in het goud

Bestek, de keukenlades liggen er vol mee. Grote vorken, kleine vorkjes, soeplepels en theelepels. Je kunt het zo gek niet bedenken. Vaak zijn de verschillende besteksoorten ook allemaal verschillend van elkaar, waardoor je altijd eventjes moet zoeken om de juiste soorten bij elkaar te sprokkelen. Want zeg nou zelf: je wilt toch als er visite komt wel dat het plaatje klopt? Waar stokjes horen naast het servies voor sushi, hoort een vork en mes bij een lekker mals biefstukje.

Ga voor een nordic/Scandinavische bestek-stijl!

Als we kijken naar verschillende merken op het gebied van bestek, springt er eentje met kop en schouders boven uit: Broste Copenhagen. Dit, je raadt het al, Deense merk heeft een prachtig assortiment aan bestek. Hoewel het merk nu steeds vaker genoemd wordt is het al zo'n 50 jaar actief met het op de markt brengen van prachtige woonartikelen. Juist, woonartikelen! Ook vind je namelijk van dit merk artikelen als vazen, sierkussens en andere typen woondecoratie. 

Het bestek van dit prachtige Deense merk is opvallend. Zo hoef je niet raar op te kijken van zilver of goud bestek of prachtige besteksets in rosé-staal (aanrader!). Wij hebben onze zoekmachine eens doorgespeurd en hebben uit verschillende woonwinkels prachtig Broste Copenhagen bestek in goud, zilver en andere kleuren voor je op een rij gezet. Bekijk het zelf hieronder!

Broste Copenhagen bestek bij diverse woonwinkels

We hebben hieronder een selectie voor je gemaakt met leuk en mooi bestek van Broste Copenhagen. Het bestek is onderverdeeld in verschillende groepen.

Complete besteksets

Vorken in het goud en rosé

Overige besteksoorten

Er is nog veel meer moois om te scoren!

Ben je om? Net zo gek van het Deense merk en de bijhorende stijl als wij zijn? Dan hebben we goed nieuws, want naast bestek is er namelijk nog veel meer moois om in huis te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende producten:

Bekijk hieronder nog een toffe video van de Facebookpagina van Broste Copenhagen om het merk nog beter te leren kennen!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl