De mooiste witte woonaccessoires voor in jouw kamer

| Door Rob

witte woonaccessoires

Een minimalistisch design is steeds vaker de keuze bij het inrichten van een woonkamer. Zoveel mogelijk van de muren, weinig kasten en vooral geen rommelige spulletjes. Nee, een rustiggevende kamer met zoveel mogelijk rustgevende kleuren. En ja, daar is wit natuurlijk bij uitstek een goede kleur voor. Als je op zoek bent naar woonaccessoires om toe te passen in een woonkamer met een minimalistisch design, ben je hier helemaal aan het juiste adres. Onze woonexperts hebben namelijk een selectie gemaakt met een aantal onmisbare witte woonaccessoires, die je eenvoudig kunt ontdekken via ons platform.

Witte muurplanken: rustggevend een een goede toevoeging!

Een echte musthave in een woonkamer met minimalistische trekjes: muurplanken. Een muurplank vervangt een grote kast, waardoor je kamer er gelijk een stuk ruimtelijker én overzichterlijker uitziet. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de planken gelijk volzet met al je gespaarde souvenirs: ga eerder voor een glazen voorraadpot of twee van je mooiste boeken. Bekijk gelijk alle witte muurplanken op een rij.

Stoelen in het wit, gemaakt van rotan, voor in de hoek van de kamer

Zware grote stoelen in leer zijn niet aan te raden voor een rustggevende kamer. Laat ook bijvoorbeeld een stoel goed aansluiten bij de rest van jouw interieur. Een mooi voorbeeld zijn rotan stoelen: dankzij de vele ruimtes tussen de rotan draden geeft het een ruimtelijk sfeertje. Net als in bovenstaande afbeelding. Bekijk hier bijvoorbeeld eens alle witte rotan stoelen op een rijtje, en vind degene die jij het mooiste vindt staan bij de rest van je meubels.

Bijzettafeltjes in een witte kleur met stalen pootjes: de bom!

Ook een échte must-have: bijzettafeltjes. Het liefst in het wit, voorzien van mooie haarspeld poten. Deze zijn vaak gemaakt van metaal, in de meest dunne uitvoering. Via Woonartikel.nl ontdek je honderden witte metalen bijzettafeltjes van diverse woonwinkels op een rij. Neem een kijkje en bedenk alvast waar jij hem wilt neerzetten!

Textielen tapijten met rustgevende patronen

Natuurlijk mag een beetje kleur niet ontbreken. Sterker nog: het laat de witte kleur van de overige meubels nog sterker noaar voren komen! Er zijn heel veel tapijten met diverse printjes. Het is slim om de printjes zo rustig mogelijk uit te kiezen en natuurlijk niet gelijk een te felle variant te kiezen.

Ga lekker op zoek naar alle witte woonaccessoires en ontdek de woonartikelen van je dromen! Extra advies nodig of lekker babbelen over jouw interieur? Chat live met onze woonexperts via de livechat rechtsonderin het scherm!