Eetkamerstoelen van Zuiver: de allermooiste!

| Door Rob

eetkamerstoelen van zuiver

Een snelle hap kun je prima op de bank opeten. Maar natuurlijk is het veel lekkerder om goed te gaan zitten aan de eetkamertafel om heerlijk ontspannen te genieten van een lekkere maaltijd. Als je er lekker en tegelijkertijd mooi bij wilt zitten moet je op zoek gaan naar prachtige eetkamerstoelen. Een merk die hierin uitblinkt is Zuiver. Zoals de naam al doet vermoeden is Zuiver een merk van eigen bodem. Niet alleen heeft het merk prachtige eetkamerstoelen: ook op het gebied van tafels, kasten en tapijten heeft het interieurmerk prachtige producten in haar assortiment.

Eetkamerstoelen van Zuiver zien er prachtig uit. Ze zijn van deze tijd en de meeste eetkamerstoelen hebben een zweefzitting. Op die manier lijkt het net of de eetkamerstoel boven de grond zweeft. We hebben hieronder een paar mooie eetkamerstoelen voor aan de eettafel met dit onderstel op een rij gezet.

Zuiver eetkamerstoelen met zweefzitting

Heb jij geen eetkamertafel maar een onwijs gaaf kookeiland waar je ook aan kunt eten? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een hoge eetkamerstoel, wat meer in de buurt komt van een barkruk. Ook deze vind je van Zuiver! Meet van te voren goed de hoogte van je kookeiland of bar op en ga op zoek naar stoelen in de juiste hoogte. Hieronder vind je enkele voorbeelden!

Hoge eetkamerstoelen voor aan een kookeiland of bar

En er is nog veel meer! Er zijn heel wat woonwinkels die de woonartikelen van Zuiver aanbieden. Zo vind je bijvoorbeeld stoelen, tafels en karpetten van dit Nederlandse merk bij:

  • FunDesign
  • Eyoba
  • Robin-Design
  • OTTO
  • vtwonen
  • De Bijenkorf

Ben je nu benieuwd wat er allemaal te koop is? Bekijk dan alle Zuiver woonartikelen op een rij en ga op zoek naar het complete plaatje. Kijk hieronder nog een gave video van Zuiver om kennis te maken met dit mooie merk!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl