Grote eetkamertafel met bank voor quality time

| Door Rob

grote eetkamertafel met bank

Wat is dat toch lekker. Met je familie, gezin of partner genieten van een heerlijk gemaakte hap uit eigen keuken. Of juist hetgeen wat de bezorger net heeft afgeleverd. Het begint allemaal met een goede plek om ervan te genieten; en dit kan natuurlijk het beste aan de eetkamertafel. Volgens verschillende onderzoeken is slecht om bijvoorbeeld onderuit gezakt op de bank met je bord op schoot televisie te kijken terwijl je eet. Neem de tijd voor het eten en breng de aandacht naar hetgeen wat je opeet. 

Niet heel gek dat men daarom in veel gevallen de tijd neemt om een mooie en geschikte eetkamertafel te vinden. Niet alleen qua afmetingen dient er goed nagedacht te worden: ook op het gebied van aansluiting met het huidige interieur en het materiaal van de tafel zijn zaken die je van te voren moet hebben uitgedacht. In deze blog zet ik een aantal mooie grote eetkamertafels voor je op een rij, die nóg meer tot hun recht komen met een prachtige bank. Maar laten we eerst eens wat mooie voorbeelden bekijken.

Grote eetkamertafels waar je u tegen zegt

Vind de juiste bank die aansluit op de eetkamertafel voor het perfecte plaatje!

Als je een grote eetkamer hebt of een mooie ruime keuken met genoeg plaats voor een grote tafel, is het helemaal leuk om de tafel te combineren met een passende bank. Hier voor zijn vaak verschillende banken beschikbaar:

  • Losse banken in dezelfde materialen, kleuren en hetzelfde onderstel
  • Een bank die al vast zit aan de eetkamertafel, een schoolbank-effect
  • Een bank met een achterleuning, leuk voor een open eetkamer
  • Een losse bank met op de muur een achterplaat voor comfot tijdens het eten

Mijn voorkeur gaat uit naar de losse banken in dezefde kleuren en van hetzelfde materiaal. Daarbij is het belangrijk om een bank te vinden die hetzelfde onderstel heeft als de grote eetkamertafel. Heb jij een houten eetkamertafel met x-poot? Vind dan ook een houten eetbank met een kleinere x-poot. 

Ik ben op onderzoek uitgegaan in onze zoekmachine en heb een paar mooie banken gevonden die zo aangeschoven kunnen worden. 

Prachtige banken om aan te schuiven tijdens het eten

En deze banken een eetkamertafels zijn nog lang niet alles

Bovenstaande is nog maar een greep uit het complete assortiment. Op Woonartikel.nl ontdek je al snel honderden eetkamertafels in verschillende afmetingen en voor verschillende prijzen. Hetzelfde geldt voor alle eetkamerbanken. Neem een kijkje bij de verschillende overzichten en filter op:

  • De prijs van de tafels en de banken
  • Het materiaal om ze beide goed op elkaar aan te laten sluiten
  • De kleur om eveneens een goede match te maken

Door te filteren maak je de eetkamer precies zoals jij hem wilt hebben. Succes!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl