Leuk: grote spiegel voor op de grond in de woonkamer

| Door Rob

grote spiegel voor op de grond

Geen huis kan zonder spiegels. Tenzij je de film 'The Skeleton Key' hebt gekeken en spiegels in bijvoorbeeld de woonkamer zoveel mogelijk wil vermijden. Hoewel spiegels in veel gevallen aan de wand bevestigd worden is het ook enorm leuk om ze op de grond te plaatsen. Een grote spiegel voor op de grond in de woonkamer is niet alleen een makkelijke manier om een plekje te vinden: het ziet er ook nog eens enorm gaaf uit. Lees hieronde rsnel meer over dit soort grote spiegels.

Bekijk alle spiegels

Voordat je naar buiten stapt wil je toch altijd eventjes snel checken hoe je eruit ziet. En ook bij het opstaan of tijdens het tandenpoetsen is een spiegel onmisbaar. In veel gevallen vinden spiegels snel een plekje in huis op de volgende manieren:

  • Aan de wand of muur
  • Bevestigd tegen een deur van een kast
  • Speciale spiegelkasten
  • Boven een kaptafel
  • In de hal of gang bij de kapstok

Echter zien we steeds vaker een leuke manier van het plaatsen van spiegels in de woonkamer: gewoon op de grond! En dat er best wel heel gaaf uit!

Spiegels op de grond: waarom ook niet?

Hoewel je zou verwachten dat je 'speciaal' op zoek moet gaan naar grote spiegels voor op de grond, is dit helemaal niet het geval. Wel dien je natuurlijk op zoek te gaan naar grote varianten, zodat je niet door je knieën hoeft te zakken om jezelf te bekijken. Zorg ervoor dat je met de juiste spiegel een goede hoek vindt waarbij je jezelf goed kunt bekijken. Aan een spiegel op de grond kleven ook nog wat leuke voordelen die we graag met je willen delen:

  1. Je kunt in veel gevallen je hele outfit bekijken
  2. Optisch meer ruimte in de woonkamer
  3. Het ziet er ongelooflijk gaaf uit
  4. Je hoeft niet te boren en te schroeven
  5. Eenvoudig verplaatsen gaat makkelijk met spiegels op de grond

Zoals je ziet is het nog geen eens een gek idee om zelf ook een grote spiegel voor op de grond te fiksen. Wellicht hangt er nu een mooie spiegel aan de wand: haal deze er eens van af en zet deze op de plek waar jij denkt dat deze mooi staat. Zo krijg je een mooi idee hoe het zou kunnen komen te staan!

Vind ontelbaar veel spiegels op Woonartikel.nl

Zelf op zoek gaan naar een nieuwe spiegel om vervolgens op de woonkamervloer te plaatsen? Dan ben je bij ons platform helemaal aan het juiste adres! Je vindt namelijk heel veel verschillende soorten spiegels uit diverse webshops in een overzicht. Om je op weg te helpen met het vinden van de juiste variant, kun je het overzicht personaliseren op basis van prijs, kleur, materiaal en de verkopende winkel. Op die manier vind je in korte tijd de juiste soorten!

Onze selectie met spiegels voor op jouw vloer

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl