Hanglampen voor boven de eettafel

| Door Rob

hanglampen voor boven de eettafel

De mooiste hanglampen voor boven de tafel in de eetkamer

Verlichting is een belangrijke zaak. Niet alleen zorgt het voor veiligheid en sfeer, het zorgt er ook voor dat je daadwerkelijk beter ziet. Een plek waar je zeker goed wilt zien, is natuurlijk aan de eettafel. Niet alleen de kok wilt graag dat zijn eters zien wat hij of zij op tafel zet, ook de eter wilt natuurlijk graag aanschouwen wat hij of zij straks naar binnen gaat werken. In dit blogbericht hebben we een aantal mooie hanglampen voor boven de eettafel op een rijtje gezet. Via Woonartikel.nl vind je ook een groot overzicht met hanglampen voor in de eetkamer. Lees snel verder!

Bekijk direct alle hanglampen

Zuiver Navigator Pendant lamp

hanglamp eetkamer fundesign

Deze lamp willen wij je niet onthouden: de Zuiver Navigator Pendant lamp. Een prachtige lamp, perfect voor boven bijvoorbeeld een eettafel met natuurhouten tafelblad. De hanglamp is verkrijgbaar bij FUNDESIGN voor € 149,-

Bekijk de hanglamp bij FUNDESIGN

Dutchbone Gabe hanglamp

hanglamp eetkamer eettafel

Oef, wat een prachtig exemplaar. De trend bij drinkglazen was al langer 'jampotten' als glazen. Echter is deze lamp ook helemaal een trend: een jampot als hanglamp. Voor een zeer scherpe prijs van € 29,90 is ook deze lamp te koop bij FUNDESIGN.

Bekijk deze eetkamer hanglamp bij FUNDESIGN

Plafondlamp RAW met drie lichtbronnen

plafondlamp raw

Een lamp niet genoeg? Dat kan het geval zijn bij een grote eettafel in de eetkamer, of een echt donkere hoek. In dit geval kun je bovenstaande hanglamp overwegen. Een prachtige lamp wat goed past bij een industrieel design! De plafondlamp is verkrijgbaar bij Lampen24 voor € 115,90.

Bekijk de plafondlamp bij Lampen24

En, staat er een mooie hanglamp voor boven de eettafel tussen? Bekijk het complete aanbod in hanglampen online via Woonartikel.nl en filter op materiaal, kleur of prijs en vind dé lamp die past in jouw eetkamer!