Hartvormige schaaltjes: liefde op het eerste gezicht!

| Door Bram

hartvormige schaaltjes

Een lekker bakje fruit! Verse aardbeien, kiwi's en frambozen bijvoorbeeld. Heerlijk op een zomerse middag lekker in je eigen achtertuin. Voor onder andere fruit is het leuk om eens op pad te gaan voor leuke schaaltjes. Schaaltjes waar je het fruit nóg lekkerder eruit laat zien en die leuk zijn om uit te eten en voor te schotelen aan je visite.

In deze blog hebben we hartvormige schaaltjes op een rij gezet. Via onze zoekmachine zijn er ongelooflijk veel verschillende schaaltjes te vinden. Van schalen voor snacks, zoutjes of yoghurt tot kleine schaaltjes voor bijvoorbeeld een lekker dipsausje. In totaal zijn er 2.126 schalen online te vinden uit 38 woonwinkels. Wij hebben de proef op de som genomen en zijn op zoek gegaan naar hartvormige varianten.

De leukste hartvormige schaaltjes in onze ogen

Ga eens een keer niet voor ronde of ovale schaaltjes. Ook in hartjesvorm zijn de schaaltjes prima stapelbaar. Daarbij zijn ze voor veel meer zaken te gebruiken dan alleen fruit. Je kunt ze ook prima erbij pakken als gave ontbijtkommetjes voor je bakje yoghurt in de ochtend. Ze hoeven daarbij echt niet veel duurder te zijn dan de 'normale' varianten. Check hieronder maar eens een mooie selectie schaaltjes en borden in hartvorm:

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl