Historische schoolplaten aan de muur

| Door Tess

historische schoolplaten aan de muur

Ze zijn weer helemaal terug: de historische schoolplaten aan de muur. Vroeger hingen ze met een touw aan een standaard voor de klas, maar nu worden ze weer veelal aan de muur gehangen. Niet heel gek, want deze prachtige historische schoolplaten zien er enorm gaaf uit. Kenmerkend door pastelkleuren en een 'verkleurde' look. Wij gingen op onderzoek uit naar de mogelijkheden en de variaties van deze historische schoolplaten en vertellen je hierover graag meer.

Wereldkaarten voor aan de muur zijn steeds vaker te vinden in de woonkamer, maar onlangs kwamen we een historische schoolplaat tegen. Hierop was een veroudere afbeelding te zien van Zuid-Afrika. Het opvallende was dat de plaat er daadwerkelijk historisch uitzag, terwijl ons verteld werd dat deze nét gekocht was. Door de verkleurde look zorgt het voor een vintage plaatje aan de muur!

Variaties op het gebied van historische schoolplaten

 

wereldkaarten historische schoolplaatDe schoolplaten zijn vaak in verschillende variaties verkrijgbaar. Sommige schoolplaten hebben geen omlijsting en zijn door middel van een touw aan de bovenzijde op te hangen. De schoolplaten die zorgen voor een échte vintage look en feel zijn voorzien van een houten balkje aan de onderkant en een bakje aan de bovenkant. Vroeger werden de platen na een les opgerold: door de houten balkjes kwamen er geen kreukels in het doek of textiel.

Een webshop die enorm veel schoolplaten aanbiedt is Wereldkaarten.nl. Je hebt daar keuze uit meer dan 90 unieke wereldkaarten. Het is slim om een kleur te kiezen wat goed past bij jouw inrichting. Met de historische schoolplaten geniet je van lichtere, minder opvallende kleuren. Hierdoor stralen de wereldkaarten rust uit. Ga je echter op zoek naar een variant voor in de kinderkamer, dan zijn hier ook weer eindeloos veel variaties mogelijk.

Ontdek prachtige schoolplaten in verschillende afmetingen

In de webshop van Wereldkaarten.nl ontdek je diverse schoolplaten in verschillende afmetingen. Het is slim om dan ook van te voren te bepalen wat de mogelijke afmetingen zijn voor aan jouw muur. Bekijk direct alle schoolplaten en vind degene om je hele kamer mee af te maken.

Je zult merken dat je met deze historische schoolplaten aan de muur een mooie toevoeging krijgt met de woonstijl van jouw kamer. In elke kamer kunnen deze wereldkaarten aan de muur gehangen worden: van de slaapkamer tot en met de woonkamer. Of wat dacht je van de muur bij de eettafel?

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl