Houtlook placemats voor op tafel

| Door Bram

houtlook placemats

Hoewel een 'geleefde houten tafel' er mooi uit kan zien, hebben we natuurlijk liever geen kringen of vieze vlekken op het tafelblad. Al snel zul je gaan kiezen voor een tafelkleed of een setje placemats. Het nadeel van een tafelkleed is dat je niet meer ziet hoe mooi de tafel is. Daarbij kan het een rommelig effect geven en ben je verplicht om decoratie op de tafel te verplaatsen om het tafelkleed neer te kunnen leggen. Het is veel slimmer om te kiezen voor mooie placemats, waar je vervolgens je bordje lekkers op kunt zetten. Als je geen voorstander bent van placemats van textiel of plastic hebben wij een mooie middenweg: houtlook placemats!

Deze placemats lijken van echt van hout te zijn gemaakt, maar schijn bedriegt. In jouw voordeel! Want vanwege het feit dat ze houtlook zijn en dus niet van echt hout, kun je ze makkelijk afnemen na het eten. Hierbij houd je alles hygiënisch, maar geniet je toch van die mooie nature look. Via onze zoekmachine zijn er 689 placemats online te ondekken bij 21 verschillende woonwinkels. Je kunt daarbij filteren op materiaal, kleur en prijs om degene te vinden die passen bij jouw smaak en interieur. Wij hebben alvast een voorzetje voor je gedaan en hebben een selectie gemaakt met varianten in houtlook. Kijk je mee?

Mooie placemats in houtlook die wij hebben ontdekt

Bij de keuze van mooie varianten hebben we gekeken naar de placemats die net echt lijken. Daarbij hebben we niet gelet op de vorm, zodat jij lekker zelf kunt kiezen wat je het mooiste vindt. Bekijk de volgende pareltjes die wij hebben gevonden:

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl