Stijlvol: kist tafel in het vierkant bij de zithoek

| Door Tess

kist tafel in het vierkant

Soms heb je van die tafels waar je toch eventjes bij stil blijft staan. Ook bij deze stijlvolle meubelstukken: kist tafels. Wat zijn deze tafels toch enorm mooi en wat brengen ze een 'bak' sfeer in jouw woonkamer. In deze blog leggen we je meer uit over een kist tafel in het vierkant en waarom je zeker kunt spreken van een win-win situatie. Een kist tafel heeft vaak dezelfde kenmerken, maar toch zijn er ook verschillen in te ontdekken. Lees snel verder en vind een kist tafel die past bij jouw interieur!

Bekijk alle kisttafels

Niet alleen pallettafels zijn de laatste tijd enorm populair. Ook tafels in de vorm van een kist of meerdere kisten lijkt de woonkamer te veroveren en daarmee de 'standaard' salontafel van zijn troon te stoten. Niet heel gek, want deze kist tafel is een prachtige manier om je bakje koffie op te zetten en daarnaast ook te zorgen voor extra berging. Vaak voldoet een kist tafel aan de volgende kenmerken:

  • Vierkante of rechthoekige vorm
  • Bruin, vaak bewerkte- of vintage looks
  • Op wielen
  • Oude opdrukken van de kisten nog zichtbaar
  • Mogelijkheid tot berging in de tafel

De mooiste kist tafels in onze ogen

Bekijk alle kisttafels

Verschillende soorten kist tafels

Zoals je ziet zijn bijna alle kist tafels in het vierkant, bieden ze extra bergruimte en worden ze vaak verkocht op wielen. Leuk he? Benieuwd wat voor soorten er allemaal zijn? Check hieronder veel voorkomende soorten van dit type woonkamertafels.

Gekleurde kisttafels

Hoewel een kist je gelijk doet denken aan een bruine kleur, zijn er echter ook gekleurde kisttafels te koop. Deze tafels zijn erg mooi, hou er wel rekening mee dat deze vierkante tafels het middelpunt van je woonkamer zullen zijn!

Bruine houten kisttafels

Natuurlijk, de échte vierkante kist tafel zoals wij hem kennen. Bruine houten kisttafels in verschillende maten en diverse toepassingen! Bekijk het overzicht met alle soorten kisttafels en vind een bruine variant die jij al helemaal ziet staan in jouw woonkamer.

Grijze kisttafels

Wil jij een minder opvallende kist tafel? Dan kun je het beste gaan voor een mooie grijze variant. Grijze kisttafels vallen minder op wanneer je al meerdere meubels in het grijs hebt. Vaak worden deze kist tafels verkocht in een grey-wash kleur, wat alsnog zorgt voor een 'gebruikte' look. Gaaf!

Voordelen van een kist tafel

Een tafel in de vorm van een kist is niet alleen enorm mooi: het biedt daarbij ook heel veel voordelen. Bekijk hieronder de voordelen waar jij van kunt genieten met deze tafels:

  • Het zorgt voor een sfeervolle look in de woonkamer
  • De tafels zijn vaak mobiel, waardoor je ze snel opzij rolt of zet
  • Je hebt extra opbergruimte voor bijvoorbeeld magazine's
  • Passen bij bijna elk interieur
  • Beschikbaar in heel veel kleuren en maten

Bekijk snel het complete overzicht met kisttafels en ga op zoek naar de kist tafel in het vierkant van je dromen! Kom je er niet uit of wil je graag dat we je een handje helpen? Maak gebruik van de filters om je wensen door te geven: wij vernieuwen het overzicht in varianten die passen bij jouw wensen. Ook kun je onze woonexperts benaderen via de live chat voor extra advies om daarmee het juiste kist tafeltje te vinden!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl