Leuke kleine sauskommetjes voor op tafel

| Door Rob

leuke kleine sauskommetjes

Saus, we lijken soms niet zonder te kunnen. Een bakje chips wordt vaak vergezeld met een heelijk dipje, een portie patat kan niet zonder wat mayonaise en een heerlijk mals biefstukje is op z'n best met een goede wijn- of pepersaus. Je hoort het al, vaak maken sausjes de maaltijd compleet. Maar wat als je nu net zulk mooi servies hebt gekocht, maak het dan mooier met een grote fles mayonaise of curry? Of kun je dit op een veel leukere manier oplossen! Yes: met leuke kleine sauskommetjes!

Koop de kommetjes voor saus in een set!

Vaak worden deze kleine kommetjes verkocht in een set. Je hebt hierbij dan keuze uit allemaal dezelfde soorten of juist verschillende kleuren. Hou er altijd rekening mee dat je de schaaltjes in iedergeval goed op elkaar kunt stapelen, zodat je ze makkelijk in de keukenkast kunt zetten. Wist je dat er speciale kommetjes zijn voor gerechten. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine sauskommetjes die goed passen bij mooi servies voor sushi voor op tafel. Maak de eetkamertafel een zo mooi en compleet mogelijk plaatje!

Hieronder hebben we een aantal leuke sauskommetjes voor je op een rij gezet. Doe wat inspiratie op en kijk of je hier tussen al mooie kommetjes ziet staan die jij al helemaal op je tafel ziet staan of neem een kijkje in het complete aanbod alle kommen!

Kleine sauskommetjes die leuk op de tafel zullen staan

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl