Lichtblauwe kopjes voor koffie

| Door Rob

lichtblauwe kopjes koffie

Koffie, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Nederland staat zelfs in de top 10 landen met de meeste koffieconsumptie per persoon! Maar een goed bakje koffie begint natuurlijk met vrolijk gekleurde mokken of een prachtige kopjes voor koffie. Echter vind je koffiekopjes in ongelooflijk veel kleuren en materialen. Alleen al via onze zoekmachine ontdek je de kopjes in 12 verschillende kleuren en van 8 materialen. Als je geen idee hebt welke kleur je moet kiezen, kun je eens overwegen om te gaan voor lichtblauw!

Trend: felgekleurde koffiekopjes

Mokken en kopjes hoeven niet meer steriel wit te zijn. Felle kleuren worden steeds vaker gekozen en ook veel woonwinkels bieden deze kopjes aan. Een kleur die er letterlijk en figuurlijk tussen uitspringt is lichtblauw! Deze kleur combineert trouwens ook prima met de mooie schuimlaag van je cappuchino, zoals in de foto hierboven. Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste varianten en hebben ze hieronder voor je verzameld.

En er zijn nog veel meer kopjes...

Hierboven is nog maar een greep uit het aanbod van de verschillende woonwinkels. Bekijk deze en veel andere blauwe kopjes en filter eventueel op een gewenste prijs of een specifieke woonwinkel.

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl