Ligstoelen voor in de tuin om te genieten

| Door Rob

ligstoelen voor in de tuin

Met ligstoelen voel je je eventjes op vakantie in je eigen tuin

Even lekker achterover liggen en met je snoet in het heerlijke warme zonnetje. Dat gaat een beetje lastig bij een loungeset of bij een standaard tuinstoel. Gelukkig zijn er heerlijke ligstoelen, waarbij je eventjes op vakantie waant in je eigen achtertuin. In dit blogbericht geven we je wat tips bij het kopen van nieuwe ligstoelen voor in de tuin, of kun je direct alle ligstoelen bekijken die online verkrijgbaar zijn bij de bekende woonwinkels.

Bekijk direct alle ligstoelen

Koop meerdere ligstoelen die passen bij jouw exterieur

Waarom zou je kiezen voor één ligstoel? Hoe vaak komt het voor dat jij alleen in de achtertuin zit? Het is daarom slim om gelijk twee of meerdere ligstoelen te kopen van hetzelfde type. Dit voorkomt dat je straks je plekje moet bemachtigen, of dat je later op zoek gaat naar ligstoelen die een beetje overeenkomen met je net gekochte type.

Ga je voor basic ligstoelen of super-de-luxe varianten?

Ook is het slim om bij jezelf na te gaan hoe luxe jij het wilt hebben. Wil jij alleen de ruglening kunnen verzetten of ga je nog een stapje verder? Zo zijn er ligstoelen met armleuningen en een complete zachte voering maar zijn er ook ligstoelen die zo simpel mogelijk gemaakt zijn. Naar wat voor type gaat jouw keuze uit? Het is slim om ook hierbij te bepalen hoeveel jij maximaal wilt uitgeven voor deze heerlijke stoelen voor in de tuin. Via Woonartikel.nl kun je eenvoudig filteren op een maximale prijs, waardoor jij nooit teveel betaalt!

Kies voor materiaal wat goed weersbestendig is!

Je weet wat ze zeggen: "Goedkoop is duurkoop". Dit is ook het geval bij stoelen voor in de tuin, als jij deze het liefst niet telkens naar binnen wilt halen. Wanneer jij de stoelen het grootste gedeelte van het jaar buiten laat staan in de tuin, is het slim om een materiaal te kiezen wat weersbestendig is. Denk aan kunststof, wat niet gaat rotten bij vochtig weer. Ook het filteren op materiaal is via ons platform geen enkel probleem!

Heb jij al een loungeset in de tuin?

Wanneer jij 'ja' antwoord op bovenstaande vraag, raden wij je aan om de ligstoelen hierop aan te laten sluiten qua materiaal en kleur. Heb jij een donkergrijze loungeset met beige kussens? Dan is het slim om ook ligstoelen voor in de tuin in deze kleur aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor het materiaal. Denk aan een steigerhouten set, met daarnaast straks een houten ligstoel. Mooier kun je het niet hebben! Wanneer je nog geen loungeset hebt, kun je in het overzicht met loungesets direct inspiratie op doen voor een nieuwe set.

Zo zie je maar weer, het kopen van ligstoelen voor in de tuin kan best wel makkelijk zijn, indien je er wel eventjes over nadenkt. Mocht je nog vragen hebben, tips willen delen of advies nodig hebben dan kun je ons bereiken middels de chatfunctie rechtsonderin het scherm. Veel plezier met het kopen van jouw nieuwe ligstoelen voor in de tuin!