Mooi servies voor sushi voor op tafel!

| Door Rob

mooi servies voor sushi

Op z'n tijd, of eigenlijk altijd, is sushi heerlijk. Lekker genieten van kleine hapjes als een California Roll, Ebi Furai of Sake Maki. Lekker! Natuurlijk eet het wel zo lekker met eigen servies. Dus als je het bestelt wil je het zo snel mogelijk uit de plastic wegwerp bakjes verplaatsen naar je sevies voor sushi. Natuurlijk dien je hier wel passend sushi-servies voor te hebben. Al die kleine hapjes in een diep bord gaat niet werken. Ook de bijgeleverde soja-saus in een eierdopje lijkt niet de oplossing. 

Als je op zoek bent naar mooi servies voor sushi om lekker thuis van te genieten, ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben hieronder voor verschillende servies artikelen passende varianten gevonden om lekker te genieten van sushi. Van prachtige Tokyo Design kommen tot aan mooie bakjes voor soja-saus.

Mooie borden om te genieten van sushi en ander Japans eten

Vaak zijn de borden voor sushi langwerpig en aan de buitenkant een beetje omhoog gebogen. Hieronder vind je een paar exemplaren.

Kommetjes voor je sojasaus om je sushi in te dippen

Heerlijk met een klein beetj wasabi, of ben jij niet zo'n liefhebber van een beetje pittig? Bekijk hieronder leuke kommetjes als servies voor sushi.

Slim: koop een setje voor een compleet plaatje

Zorg ervoor dat je niet misgrijpt en laat alles ook nog eens op elkaar aansluiten! Hieronder vind je prachtige sushi servies sets.

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl