Mooie beelden voor in de woonkamer

| Door Tess

mooie beelden voor in de woonkamer

Een huiskamer 'eigen' maken is nog niet zo makkelijk. Aan de ene kant wil je dat alles keurig opgeruimd is en het liefst zo min mogelijk rommel. Aan de andere kant wil je wel laten zien dat er geleefd wordt. Er zijn veel verschillende oplossingen om dit te bereiken: denk aan een groot plaid voor over de bank die er wat rommelig overheen ligt of mooie beelden voor in de woonkamer. En over dat laatste gaan we het vandaag hebben!

Beelden zijn er in ongelooflijk veel soorten

Beelden zijn veelal gemaakt van steen of porselein. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten stijlen, kleuren en prijzen. Het is slim om de beelden aan te laten sluiten op andere artikelen in jouw woonkamer. Zoals je ziet in de afbeelding hierboven zijn de beelden in ongeveer dezelfde kleur als de gekleurde sierkussentjes voor op de bank.

Ook is leuk om een beeld te kopen die aansluit bij de stijl van jouw woonkamer. Als jij een woonkamer met minimalistische kenmerken hebt, kun je beter niet gaan voor een enorm gedetailleerd beeldje. Kortom; er zijn heel veel mogelijkheden om te combineren met beelden en de inrichting van jouw huis.

Voorbeelden van prachtige woonkamer beelden

In onze meubelzoekmachine vind je al 146 beelden uit 13 woonwinkels die je kunt vergelijken op prijs, materiaal en kleur. Wij doen alvast een voorzetje en hebben hieronder een selectie gemaakt met prachtige beeldjes.

Dit is nog maar een kleine selectie. Bekijk hier alle beelden online uit diverse woonwinkels en vind degene van je dromen om je woning helemaal naar je eigen smaak vorm te geven!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl