Mooie koffiebekers voor een lekker bakje pleur

| Door Rob

mooie koffiebekers

Je kunt een dag niet beter beginnen dan met een lekker bakje koffie en een goed ontbijt. In Nederland worden er aardig wat bakkies weggeklokt op een dag. Een onderzoek naar hoeveel liter er een koffiebeker gaat op jaarbasis zou zeer interessant zijn. Dit blogbericht gaan we daar niet op in. Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar mooie koffiebekers. Want waarom zou je koffie alleen maar schenken in de welbekende bekers die je ook voor je neus geschoven krijgt als je op visite gaat?

Wat maakt een koffiebeker nou eigenlijk mooi?

Ik hoor het je denken: een beker is toch een beker. Hm, daar heb je een punt. Maar waarom zou je altijd voor de standaard oplossing gaan, als er veel mooiere varianten zijn. Mooi is een begrip wat voor iedereen een andere invulling kan hebben. Echter zijn standaard koffiebekers wel te onderscheiden van mooie koffiebekers.

Gekleurde bekers
Wat dacht je bijvoobeeld van koffiebekers met een kleurtje die past bij schoteltjes? Vaak worden deze bekers in setjes verkocht, wat zorgt voor een kloppend plaatje. Wedden dat dat stukje appeltaart er dan ook nog lekkerder uitziet?

Koffiebekers waar je op kunt krijten
Ja, ze zijn er. Koffiebekers waar je met een stukje krijt een boodschap op kunt zetten. Liever geen teksten op je beker? Onbeschreven zien deze matzwarte joekels er ook prachtig uit.

Metalen bekers weer helemaal hip
Ze werden al in de oorlog veel gebruikt vanwege het sterke materiaal. Bekers van metaal. Deze varianten zijn erg mooi en weer te vinden in menig keukenkast. Let er hierbij wel op dat metaal warmte snel geleid. Dit zorgt ervoor dat bij een bak koffie de beker erg heet kan worden.

Koffie-to-go mokken
Gek op Starbucks, alleen maar om met zo'n 'gave' kartonnen to-go beker op straat te lopen. Net als celebrities in Amerika? Breng deze stijl in huis met speciale mokken en bekers die ook een to-go gevoel geven. Naast het feit dat ze er gaaf uitzien, blijft de koffie ook een tijdje langer warm door de deksel.

Zelf op zoek gaan naar koffiebekers?

Ga dan eens kijken op deze pagina waar je een ruim overzicht vindt met verschillende soorten koffiebekers. Filter op prijs, materiaal of kleur en vind de allermooiste waar jij straks heerlijke bakjes koffie in kunt serveren.