Onmisbare artikelen voor een lekker kopje thee

| Door Rob

lekker kopje thee

Wat heeft jouw voorkeur: een lekker bakje thee of een vers bakje koffie? Over deze keuze verschillen de meningen, maar in veel gevallen zijn echte koffieleuten ook gek op een lekker bakje thee. Niet voor niets, want op elk moment van de dag lijkt thee een graag gedronken drank. Natuurlijk wil je met visite of bij thuiskomst na een lange dag werken niet misgrijpen. Wij hebben daarom even op een rijtje gezet wat jij mooi in huis kunt halen om op elk moment te genieten van het heerlijke goedje.

Natuurlijk: heerlijke thee, het liefst verschillende soorten

Het allerbelangrijkste: de lekkerste thee. Het liefst verschillende soorten, zodat jouw visite lekker kunt kiezen en je natuurlijk zelf ook lekker kunt switchen. Hoewel de supermarkt vol ligt met thee, zou je toch eens moeten kijken bij specialisten. Hier vind je in veel gevallen bijzondere soorten thee, waardoor je net wat meer geniet van het moment. Een webshop die ons bij gebleven is, is Thee Van Sander. Hier vind je bijzondere geïmporteerde thee uit China.

Een mooie theepot waar de thee lekker lang warm blijft

Nee, zet geen kopjes naast de thermoskan en schenk niet direct het kokend hete water in de glazen. Thee moet trekken en hiervoor moet je soms enkele minuten uittrekken. Daarbij wil je de thee gewoon mee kunnen nemen naar de plaats waar je lekker wilt gaan zitten. Scoor daarom een mooie theepot. Deze zorgt er niet alleen voor dat je de thee lekker binnen handbereik hebt, maar houdt de thee ook nog eens een stuk langer warmer! Via Woonartikel.nl ontdek je tientallen theepotten die je kunt vergelijken op materiaal en kleur. Zo vind je altijd de juiste.

Meerdere theekopjes die bij elkaar passen

Hoewel de trend bij krukjes 'zo veel mogelijk verschillende soorten' is, raden we je aan om bij theekopjes te zoeken naar aansluiting. Gelukkig zijn er veel woonwinkels die dit soort kopjes vaak in een set verkopen. Sterker nog, als je even zoekt dan vind je hier en daar complete theesets waar ook een bijpassende theepot bijgeleverd wordt. Natuurlijk kun je ook gaan voor theeglazen. Kijk hierbij wel naar varianten met een dubbele wand. Deze kun je namelijk na het inschenken gewoon oppakken en ook hierbij geldt dat de thee lekker lang warm blijft.

Onderzetters om kringen op de tafel te voorkomen

Een natuurhouten tafelblad zorgt wel voor een mooie natuurlijke look, maar om er straks kringen op te zien is wat minder. Daarom is het slim om ook altijd onderzetters bij de hand te hebben op de tafel waar je thee aan gaat drinken. Kijk maar eens naar de foto hierboven: het is niet alleen een manier om kringen te voorkomen, het ziet er ook nog eens super leuk uit!