Plafondlamp met bollen: onze selectie!

| Door Tess

plafondlamp met bollen

Lampen heb je in ongelooflijk veel soorten en maten. In onze zoekmachine hebben we zelfs een hele afdeling hiervoor ingericht, waar je honderden lampen online kunt vergelijken en vervolgens kunt kopen. Zo zijn er prachtige vloerlampen, lampen voor op de tafel en zelfs booglampen in ontelbaar veel kleuren en materialen. Maar heb je wel deze wel eens gezien: een lamp voorzien van allerlei mooie lichtbollen? De plafondlamp geeft niet alleen een flinke dosis licht, maar is daarbij ook een echte sfeermaker!

Plafondlampen voorzien van een aantal bollen

Waar een normale plafondlamp een lichtbron heeft, heeft deze lamp er meerdere in de vorm van een bol. Met meerdere bollen aan de plafondlamp creëer je een uniek effect in de woonkamer. Laten we eerst de allermooiste eens op een rij zetten:

Tips voor de juiste bollen lamp aan het plafond

Heb je er eentje gevonden die jij straks mooi aan het plafond kunt bevestigen? Dan is het natuurlijk nog de kunst om het juiste plekje in huis te vinden. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet voor de juiste plek aan het plafond.

  • Hang de plafondlamp boven de salontafel
  • Boven de eettafel zijn deze lampen ook prachtig
  • Kies een kleur wat aansluit op jouw interieur
  • Bepaal hoeveel bollen jij nodig hebt voor genoeg licht
  • Kijk naar mogelijkheden om de lamp te dimmen

Stond de lamp van je dromen hier boven nog niet tussen? Check dan alle plafondlampen online en ontdek de allermooiste voor in jouw huis!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl