Plankjes voor kleine hapjes uit eigen keuken

| Door Rob

plankjes voor kleine hapjes

Vrienden of familie op bezoek? Altijd gezellig! Natuurlijk kunnen er bij soort avondjes geen heerlijke hapjes ontbreken. Kleine hapjes die je lekker zelf bereid in de keuken. Maar uiteraard wil je deze niet op een ontbijt presenteren. En de grote broodplank is ook geen optie. Wist je dat er speciale plankjes voor kleine hapjes zijn? Deze zijn er in veel soorten: denk hierbij aan diverse materialen en verschillende kleuren. Met een centraal doelen: plaats bieden voor kleine hapjes uit eigen keuken. Lees hieronder snel verder!

Bekijk alle plankjes

Niets is lekkerder dan eigen gemaakte hapjes. Lekkere plakjes worst, een goed stuk Old Amsterdam of heerlijke kaasvlinders met rolletjes ham gevuld met monchou. Het water loopt ons al in de mond. Uiteraard is het wel zo leuk om dit op een leuke manier te presenteren. Daarom is het zinvol om leuke kleine presenteerplankjes in huis te halen. Er zijn namelijk speciale plankjes voor kleine hapjes. Bekijk hieronder een greep uit de verschillende soorten planken:

  • Plankjes met amuse lepeltjes
  • Plankjes met ruimte voor kleine glaajes
  • Desertplankjes
  • Planken inclusief kaasmesjes
  • Planken in dezelfde vorm als de hapjes

Weet jij eigenlijk al wat voor soort plankjes jij in de keuken wilt hebben? Klaar om gevuld te worden met jouw eigen gerechtjes?

Waarom kiezen voor aparte plankjes?

Eerlijk is eerlijk. Etenswaar kan op bijna elk soort plank of bord gepresenteerd worden. Zelfs op een ontbijtbord. Maar is dit wat je wilt? Wil jij urenlang in de keuken staan om vervolgens je kunsten te showen op een ontbijtbord met bloemetjes? Nee, het is veel leuker om te gaan voor mooie plankjes van natuurlijk hout bijvoorbeeld. Daarbij geniet je van de volgende voordelen:

  1. Het ziet er een stuk leuker uit
  2. Minder kans op geknoei door bijvoorbeeld speciale inhammen
  3. Vaak te koop inclusief speciale mesjes of lepeltjes
  4. Verkrijgbaar in sets voor een compleet plaatje

Het is dus niet alleen een leuke manier van presenteren. Je voorkomt er ook geknoei mee en het is een stuk handiger dan een standaard snijplank.

Vind ongelooflijk veel plankjes in onze zoekmachine

Met meer dan 200.000 verschillende woonartikelen in onze zoekmachine is het zoeken naar specifieke producten een uitdaging. Wij willen je het wat makkelijker maken: naast elk overzicht vind je diverse filters waarmee jij het aanbod kunt aanpassen naar producten die passen bij jouw smaak. Ook op het gebied van planken is dit mogelijk, waarbij je bijvoorbeeld kunt zoeken naar varianten gemaakt van hout, in het bruin en onder de 20 euro. Het is maar net wat jij zoekt! Ga heerlijk op zoek naar de leukste plankjes voor kleine hapjes! Kom je er niet uit of wil je extra advies bij jouw keuze? Neem dan eenvoudig contact op met onze woonexperts middels de live chat!

Check hieronder plankjes in de vorm van hapjes: leuk!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl