Replica design stoelen voor de woonkamer

| Door Rob

replica design stoelen

Design stoelen replica: net zo mooi, net wat goedkoper!

Design stoelen zijn net eventjes wat anders dan de standaard stoelen die je in veel zithoekjes tegenkomt. Deze stoelen zijn unieker, nodigen in veel gevallen meer uit om eventjes plaats te nemen en zijn ware eye-catchers in jouw woonruimte. Over opvallende kleuren, mooie materialen en verschillende groottes kunnen we weinig zeggen: ze zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Onze woonexperts hebben in dit geval gekeken naar replica's. Een replica is niets meer dan dezelfde stijl, alleen zijn het niet échte design stoelen. Maar dat neemt niets af dat ze net zo mooi zijn, ze hebben alleen een nog mooiere prijs: goedkoper! Bekijk hieronder de mooiste replica design stoelen die je via Woonartikel.nl kunt scoren bij diverse woonwinkels.

Dit vinden wij de allermooiste replica design stoelen

Even inzoomen op wat speciale design stoelen

Hieronder behandelen we enkele modellen wat breder. Lees mee en ontdek een van de speciale replica design stoelen via onze zoekmachine.

Arthur fauteuil bij Robin-Design

Deze prachtige design stoel bij Robin-Design zien wij wel staan op ons kantoor. Wat een prachtige stoel! De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn voorzien van bekleding van stof. Leg je armen rustig naast je neer op de natuurhouten armleuningen die bevestigd zijn aan een prachtig donkergrijs ijzeren onderstel. De stoelen zijn verkrijgbaar bij Robin-Design voor € 399,-.

design stoel arthur

Bekijk Arthur bij Robin-Design

Gestoffeerde stoel voorzien van voetenbankje

Deze kwamen onze woonexperts tegen bij VidaXL: de gestoffeerde stoel met voetenbankje. Een bijpassend voetbankje nog wel! Wat een prachtige design stoel is dit. Voorzien van stoffen bekleding met knopen om de bekleding op haar plek te houden. Door het bijpassende houten onderstel passen deze stoelen prachtig thuis in een woonkamer met Scandivanische invloeden. Momenteel is de stoel in de aanbieding van € 262,- voor € 172,99!

stoelen vidaxl replica

Bekijk deze stoelen bij VidaXL

Home Affaire design stoel met armleuningen

Dit is ook zo'n prachtige: de Home Affaire fauteuil. Verkrijgbaar bij Otto voor een zeer scherpe prijs. Ook deze stoel is voorzien van bekleding van stof, waardoor hij lekker zacht zal zitten. De stoel is uitgevoerd met golfvering, waardoor je na een paar uur nog steeds even lekker zit als een ervoor! Geniet van heerlijke avondjes voor de buis, met visite bij de salontafel of zak achterover met je favoriete tijdschrift! De stoel is verkrijgbaar bij Otto voor € 479,99.

home affaire design stoel replica

Bekijk deze design stoel bij Otto

Fauteuil EJERSLEV bij JYSK

Lijkt een beetje op de variant twee hierboven, maar is net een stukje lager. Voor degene die liever wat lager en onderuit gezakt zitten is deze design stoel de oplossing. Bij JYSK verkopen ze deze zogeheten EJERSLEV fauteuil. Een prachtige replica design stoel waar het voetenbankje niet gemist mag en kan worden! Door de wat lagere armleuning kan je in deze stoelen heerlijk tot rust komen. Momenteel is deze stoel in de aanbieding van € 299,- voor € 240,-. Een zeer scherpe prijs voor deze prachtige stoelen.

design fauteuil EJERSLEV

Bekijk deze fauteuils bij JYSK

Schommelstoel NEBEL bij JYSK

Heerlijk schommelen? Gelukkig zijn er ook design schommelstoelen beschikbaar, bewijst JYSK! De prachtige fauteuil is voorzien van twee bogen als onderstel, waardoor je heerlijk heen en weer kunt schommelen. Wil je niet schommelen, maar vind je de stoel wel prachtig? Kies er dan ook een mooi voetenbankje bij, waardoor het schommelen onmogelijk gemaakt wordt met deze stoelen. De schommelstoel NEBEL, vind je bij JYSK voor € 169,-!

schommelstoel design stoel

Check de schommelstoel bij JYSK

Wat vind jij van bovenstaande design stoelen replica? Het is bijna niet te zien he, dat het hier gaat om recplica's? Wil je graag nog even verder zoeken? Bekijk dan snel alle fauteuils voor in de woonkamer en filter eenvoudig op jouw wensen en eisen om de juiste stoelen voor ogen te krijgen! Of bekijk de mooiste in de ogen van onze woonexperts!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl