Schilderijenplank aan de muur: mooi, makkelijk en uniek!

| Door Tess

schilderijenplank aan de muur

Kunst, ik kan er geen genoeg van krijgen. Misschien komt het door de vele verschillende schilderstijlen of juist vanwege het feit dat je er een saaie muur in een keer mee kunt opfleuren. Schilderijen zijn er echter in ongelooflijk veel soorten. Stap éé is dan ook het vinden van een schilderij wat goed aansluit bij jouw interieur en de stijl in de kamer waar je hem wilt ophangen. Als je op zoek gaat naar schilderijen voor boven het bed, zul je hoogstwaarschijnlijk een ander plaatje in je hoofd hebben dan wanneer je er eentje boven de bank wilt hangen.

Wat jouw wens op het gebied van een specifieke stijl ook is: het is onwijs leuk om eens te kijken naar planken waar je de schilderijen op kunt zetten. Dit is tegenwoordig een populaire keuze om een schilderij of lijst een plekje te geven. Waarom? Vanwege deze leuke voordelen:

  • Op een plank kun je ook gelijk andere decoratie plaatsen
  • De plank aan de muur staat onwijs leuk
  • Je kunt er meerdere schilderijen opzetten en eindeloos combineren
  • Je hoeft geen gaten in de muur te boren voor dat ene schilderij

Er zijn speciale schilderijenplanken om aan de muur te bevestigen en daarmee gelijk een sfeervollere woonkamer te krijgen. Wij zijn op zoek gegaan tussen alle muurplanken die we hebben gevonden via onze zoekmachine. De mooiste hebben ik hieronder voor je gepresenteerd.

De mooiste schilderijenplanken voor aan de wand

Er zijn er zoveel! In totaal ontdek ik via onze meubelzoekmachine maar liefst 906 muurplanken uit 20 verschillende woonwinkels. Hoewel ik ze bijna allemaal kon bestempelen als zeer mooi, heb ik toch een mooie selectie weten te maken met de mooiste planken voor schilderijen. Check it out:

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl