Sierkussens voor op bed: sfeervol en warmer!

| Door Rob

sierkussens voor op bed

Als er gekeken wordt naar beddengoed, wordt er in veel gevallen gekozen voor een smetteloos wit dekbedovertrek. Lekker fris, clean en vooral een rustgevend gevoel wanneer je het bed instapt. Een goed en vooral slimme keuze voor een rustgevend gevoel in de slaapkamer. Aan de andere kant mag de kamer wel een lekker warm gevoel geven. Dit bereik je niet met enkel witte bedtextiel; je kunt op een leuke manier wat kleur toevoegen! Dit kun je namelijk doen met sierkussens voor op bed in juist enorm afwijkende kleuren!

Leuke sierkussens om het bed op te fleuren

Je hoort het goed: niet alleen grote sierkussens voor op de bank brengen meer kleur in de woonkamer, ook in de slaapkamer is het een mooie en leuke toevoeging. Het is extra leuk om de kussentjes aan te laten sluiten op ander textiel in de slaapkamer. Je kunt hierbij denken aan:

  • Gordijnen in de slaapkamer
  • Plaidjes op bed
  • Eventueel vloerbedekking bij het bed

Uiteraard is het  nóg leuker om sierkussens voor op bed te scoren die meerdere kleuren bevatten, zoals in de foto hierboven. Met deze kussens voor de sier hoef je niet per se een match te zoeken op ander textiel. Voorbeelden van deze gekleurde sierkussens hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Nog meer kussens bekijken?

Ga dan lekker rondneuzen in het overzicht met honderden gekleurde sierkussens online! De kussens die je in het overzicht vindt komen uit 5 woonwinkels. Neem een kijkje en vind het kussentje van je dromen (of om te dromen ;)). 

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl