Slim: Messenblok zonder messen kopen

| Door Rob

messenblok zonder messen

Koop een messenblok zonder messen als je al messen hebt!

Een van de eerste keukenaccessoires die je aanschaft of verzameld voor je uitzet: keukenmessen. Hier hebben we het niet over aardappelschilmesjes, steakmessen of boterhammessen. We hebben het over het échte werk. Grote vleesmessen, kartelmessen en slagersmessen. Het liefst met slijper! Gezien de kans groot is dat jij al een voorraad messen hebt liggen, raden wij je aan om eens te kijken naar een messenblok. Zo'n blok zorgt ervoor dat jij de messen altijd binnen handbereik hebt en daarnaast kan het er ook nog eens erg leuk uit zien op jouw keukenblad. Let er wel op dat je een messenblok zonder messen fikst. Anders betaal je extra voor de messen die je al in de keukenla hebt liggen!

Bekijk direct alle messenblokken

Zonder messen als je deze al hebt liggen!

Wanneer jij bezig bent inrichting, wil je uiteraard niet onnodig veel geld uitgeven. Messenblokken zijn zeker geen overbodige luxe, het is wel van belang dat je goed kijkt dat er geen messen bij zitten als je deze al in de keukenla hebt liggen. Het voorkomt straks twee setjes messen en het bespaard je geld.

Messenblokken zonder messen erbij zijn gewoon verkrijgbaar!

Gelukkig zijn er zat woonwinkels die messenblokken verkopen die universeel zijn. Met verschillende gaten kun jij eenvoudig verschillende messen erin zetten. In veel gevallen is er ook nog een mogelijkheid om een ronde messenslijper erin te plaatsen, zoals in bovenstaande afbeelding.

Let hier nog even op als je een messenblok gaat kopen!

Het is slim om het volgende in acht te nemen als je een nieuwe messenblok gaat kopen:

  • Laat de kleur en het materiaal aansluiten op het interieur in de keuken
  • Kies een messenblok wat jij wel ziet staan op jouw keukenblad
  • Tel hoeveel messen jij erin minimaal in kwijt wilt en bekijk de varianten
  • Ga voor een niet-te-opvallend model
  • Let op messenblokken met een goede antislip mogelijkheid
  • Wist je dat er ook messenblokken zijn die automatisch slijpen als je het mes erin plaatst?

Nu moet het wel lukken he? Bekijk snel het overzicht met alle messenblokken en fiks vandaag nog een prachtig blok om al je messen netjes in kwijt te kunnen.