Smalle witte hoge vaas: altijd een goede keuze!

| Door Tess

smalle witte hoge vaas

Een verjaardag, housewarming of huisfeestje: een bloemetje kan natuurlijk niet ontbreken! Leuk, maar het is toch altijd weer een puzzel om de juiste vaas voor desbetreffende bloemen te vinden. De ene vaas past qua kleuren niet mooi bij de bloemen of bij de rest van het meubilair waar je de bloemen wilt neerzetten. En de andere vaas is weer te laag of te breed, waardoor een kleiner bosje bloemen niet meer bij elkaar blijft. Herken je dit probleem?

En de andere vaas is weer te laag of te breed, waardoor een kleiner bosje bloemen niet meer bij elkaar blijft.

Ga voor witte vazen: deze geven het boeket meer kleur

Het is slim om eens te kijken naar vazen in het wit. Deze vazen maken alle bloemen nóg kleurrijker en staan bij elk interieur altijd mooi. Daarbij is het ook handig om op zoek te gaan naar hogere varianten het liefst wat smaller dan normaal: op die manier blijven ook kleinere boeketjes mooi bij elkaar. Zijn de steeltjes heel kort? Dan vul je de vaas toch gewoon wat voller dan normaal! Hieronder heb ik een aantal prachtige vazen op een rijtje gezet.

En dit is nog maar een kleine greep uit alle witte vazen die je kunt vinden via onze meubelzoekmachine. We hebben hieronder nog een aantal sfeerbeelden op een rij gezet, om je een idee te geven hoe zo'n witte vaas prachtig kan staan.Vaasje in de vensterbankTwee witte smalle vazen naast elkaarWitte vaas voor buiten

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl