SodaStream review en ervaring (Winactie!)

| Door Rob

sodastream review en ervaring

Review: onze ervaring met de SodaStream 

Je hebt er waarschijnlijk al eens van gehoord: de SodaStream, een handig keukenapparaat waarmee jij in mum van tijd je eigen frisdrank kunt maken. Met prik! De SodaStream is innovatief product wat onze aandacht heeft getrokken. We besloten de proef op de som te nemen en een SodaStream review te schrijven. Lees hieronder onze ervaring!

Wat is een SodaStream?

Laten we eerst ingaan op wat de SodaStream nu precies is. Het is een handig apparaat waarmee jij zelf bruisend water kunt maken. Met behulp van een cilinder gevuld met gas kun je koolzuurhoudend water maken. Gewoon in eigen keuken!sodastream cilinder om bij te vullen

Wanneer de cilinder leeg is kun je deze bij SodaStreamstore.nl eenvoudig een nieuwe bestellen. De bestellingen gaan per twee stuks, zodat je weer een tijdje vooruit kunt. Ook zijn er diverse verkooppunten waar je een nieuwe cilinder voor je SodaStream kunt kopen.

Verschillende smaken

Om het helemaal mooi te maken biedt SodaStream meerdere smaken aan. Hiermee kun je niet alleen bruisend water maken, maar ook heerlijke frisdrank. SodaStream heeft daarvoor drie verschillende soorten smaakgroepen:

 • Classics: met veel bekende smaken kun jij thuis makkelijk je frisdrank maken. Van cola tot energydrink! Bekijk de verschillende smaken binnen de Classics.

 • Fruitsmaken: ook zijn er twee heerlijke fruitsmaken voor het bruisende frisdrank. Dit zijn grenadine en agrum.

 • Zero’s: voor de gezonde keuze kun je ook voor de Zero’s gaan. Hier kun je kiezen tussen een orange- of een lime smaak.

De smaken komen binnen in flacons van 440 ml. Hiermee kun je zo’n 9 liter frisdrank maken!

Onze ervaring met de SodaStream  

sodastream foto van de review

Wij konden natuurlijk niet wachten om dit zelf te proberen. Na het pakket te hebben uitgepakt hebben we de SodaStream gelijk aangesloten en geïnstalleerd. Wij hebben de smaken orange, lime en energy gemaakt. Bekijk hieronder onze reviewscore op verschillende onderwerpen in onderstaande tabel.

Review onderwerp

Beschrijving

Score (0-5)

Smaak

De smaken die wij geproefd hebben waren erg lekker! De smaken kun je zelf zo zoet maken als je wilt, waardoor je het naar eigen smaak kunt aanpassen.

5/5

Installatie

Vanwege het feit dat we nog nooit een SodaStream hadden aangesloten moesten we ons er even in verdiepen. Op de website vonden we een handige stappenplan voor bijvoorbeeld het aansluiten van de cilinder.

4/5

Snelheid

Als de SodaStream eenmaal aangesloten is, is het maken van eigen frisdrank zo gebeurd!

5/5

Prijs

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Wij hebben de Crystal getest. Deze is verkrijgbaar voor € 159,99. Een grote uitgave, maar dit heb je er zo weer uit!

4/5

Hervullen

Door de eenvoudige ‘store-locators’ op de website en online mogelijkheden is het kopen van hervulmogelijkheden super makkelijk.

5/5

Grootte

Het apparaat is wel aardig groot. Hierdoor zal je wat ruimte op je aanrecht moeten maken. Aan de andere kant is het een mooi apparaat wat zeker niet zal misstaan.

4/5

 

Al met al een positieve review vanwege de goede ervaringen! We zijn enorm benieuwd naar de andere smaken en kijken er naar uit om ook deze te proberen.

Waar kun je de SodaStream kopen?

SodaStream werkt samen met een aantal partners die het bruisend waterapparaat verkopen. Onder andere bij de volgende webshops kun je terecht voor een apparaat of hervulmogelijkheden als cilinders en smaken.

 • FonQ
 • Blokker
 • Cookinglife

Hieronder hebben we de producten van SodaStream van bovenstaande webshops op een rij gezet. Neem een kijkje en geniet wellicht binnenkort van zelfgemaakte frisdrank!

Kans maken op een SodaStream?

Wij geven de SodaStream weg onder onze lezers! Wil jij kans maken op dit unieke apparaat? Laat dan onder het bericht op de Facebookpagina van Woonartikel.nl een reactie achter en like onze Facebookpagina! Vergeet ook niet om SodaStream op Instagram te volgen! Wie weet maak jij straks je eigen bruisende water! De winnaar wordt op 1 juni 2018 geloot!

Voorwaarden winactie:

 • Laat op de Facebookpagina van Woonartikel.nl weten waarom jij een Sodastream wilt winnen
 • Volg SodaStream op Instagram
 • De winnaar wordt op 1 juni 2018 geloot op eerlijke wijze
 • De winnaar krijgt hier uiterlijk 2 juni 2018 bericht over
 • Over de winnaar van de Sodastream wordt vanwege de nieuwe e-privacy wetgeving regelgeving niet gecorrespondeerd
 • Iedereen met een Facebook account kan deelnemen aan deze winactie
 • Medewerkers en derden van Woonartikel.nl mogen niet deelnamen aan de winactie
Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl