Winactie boxspring bij JYSK: schrijf je in voor de nieuwsbrief

| Door Rob

winactie boxspring bij jysk

Een goed bed is de must-have voor in elke slaapkamer. Na een dag werken ben je toe aan een comfortabel bed waar je 's ochtends weer helemaal fit en uitgerust uit kunt stappen. Niet met het verkeerde been, je ochtendritueel op je gemak beginnen om vervolgens weer volgas aan de slag te gaan. Het begint allemaal met het juiste bed. Wanneer jij op zoek bent naar een nieuw bed of vervanging van je huidige bed, hebben wij iets leuks te delen met je. Bij JYSK maak je namelijk momenteel kans op een boxspring. Deze winactie boxspring bij JYSK is een ware win-win situatie. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief krijg je zo nu en dan inspiratie voor nieuwe woonartikelen, aanbiedingen en acties direct in je mailbox. Daarnaast maak je tijdens deze winactie gelijk kans op een prachtige en vooral heerlijke boxspring. Lees hieronder snel verder over deze winactie JYSK!

Deze actie is helaas niet meer geldig

Bij JYSK maak je momenteel kans op een boxspring ter waarde van € 1.699,-. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je te inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt de prachtige JYSK Gold C50 winnen, een heerlijke boxspring waar je u tegen zegt en waar jij je dag mee wilt eindigen en beginnen. 

Meer informatie over deze boxspring

Het gaat hier om de JYSK Gold C50. Een boxspring die in de webshop verkocht wordt voor € 1.699,-. En zoals het woordje Gold al doet vermoeden is het een boxspring van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van een boxspring is dat het design en comfort perfect combineert. Bij de Gold C50 kun je heerlijk liggen op een topmatras met een dikte van 9 centimeter. Daarbij is het matras gemaakt van traagschuim wat je hele lichaam perfect ondersteunt. De boxspring bestaat uit twee verschillende frames waar je ook nog eens van alles in kunt opbergen! Hieronder alles op een rijtje:

  • Heeft een waarde van € 1.699,-
  • Voorzien van een topmatras met 9 centimeter dikte
  • Matras gemaakt van traagschuim voor perfect comfort
  • Opbergmogelijkheden in de twee verschillende bedframes

Wat informatie krijg je via de nieuwsbrief van JYSK

Wees niet bang voor onzin in je mailbox. De nieuwsbrief van JYSK is altijd gevuld met een flinke dosis inspiratie. Kom erachter wat de trends zijn en spring er gelijk op in met bijpassende artikelen in de webshop. Daarnaast wordt je ook prima op de hoogte gehouden van leuke acties en interessante aanbiedingen. In de nieuwsbrief wordt je veelal van het volgende op de hoogte gehouden:

  • Aanbiedingen
  • Winacties
  • Interieurtips
  • Inspiratie