Leuke ideeën voor een zomerse tuin op een rij

| Door Tess

zomerse tuin ideeën

Het warmere weer komt weer onze kant op. Fijn, want dat is natuurlijk hét moment om je tuin weer helemaal om te toveren tot een zomers resort. Lekker een ‘op vakantie in eigen tuin’ gevoel creëer je al snel met wat relaxte tuinmeubels en zomerse accessoires. In deze blog hebben we wat leuke zomerse tuin ideeën op een rijtje gezet. Raak geïnspireerd en ontdek direct waar je al dat moois voor jouw tuin kunt kopen!

Ga voor grote robuuste tuintafels met banken

robuuste tuintafels

Oef! Wat ziet dat er toch altijd uitnodigend uit: mooie tuintafels met aan beide kanten een mooie aansluitende tuinbank. Met mooi weer lekker ontbijten, lunchen en barbecueën in de tuin. Iets lekkerder dan dat? Hieronder een paar voorbeelden van mooie grote tuintafels:

Creëer een hoekje in de tuin voor een rustig plekje

hoekje in de tuin

Tijd om even lekker te ontspannen met een boek of magazine? Richt dan in jouw tuin een lekker zomers plekje in met twee stoelen en wat kussentjes. Lekker in de hoek van de tuin om overzicht te houden en om te kunnen ontspannen tot de max. Bekijk enkele mooie tuinstoelen om in te loungen:

Tuinplanten in mooie grote bloempotten

tuinplanten in grote bloempotten

Natuurlijk mag groen niet ontbreken in een tuin waar de zomer heerst. Ga voor mooie groene tuinplanten die impact hebben. Denk hierbij aan mooie planten met palmbladeren of afgeleide van de palmboom. Ga vervolgens op zoek naar mooie grote bloempotten om ze een plekje te geven. Je kunt eens kijken naar de grote bloempotten hieronder:

Tijd om aan de slag te gaan en straks lekker te genieten van je eigen zomerse tuin. Op vakantie in eigen achtertuin!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl