Woonwinkel met schilderijen

woonwinkel met schilderijen

Als je een leuk schilderij wilt kopen zet je heel vaak een vraagteken waar je deze dan het beste kunt scoren. Zo zijn er speciale markten waar mooie vintage schilderijen verkocht worden. Helaas stijgt de prijs vaak bij deze markten de pan uit. Gelukkig zijn er ook verschillende woonwinkels die naast diverse woonartikelen ook schilderijen verkopen. Zo zijn er via onze zoekmachine al 149 schilderijen online te ontdekken van diverse shops. Deze mooie vormen van wanddecoratie zijn daarbij afkomstig uit 17 woonwinkels. 

Top 5 woonwinkels die prachtige schilderijen aanbieden

Om het wat makkelijk te maken hebben we alle webshops met schilderijen en kunstwerken met elkaar vergeleken en een top 5 gemaakt. De top 5 hebben we gebasseerd op het volgende:

 1. Gevarieerd aanbod
 2. Goede prijs / kwaliteitsverhouding
 3. Unieke exemplaren
 4. Zorgvuldige verzending van de schilderijen

Check de lijst hieronder.

Woonwinkel

Type schilderijen

Direct naar de winkel!

1. Leen BakkerDiverse soorten schilderijen. Van abstract tot en met realistisch. Ook vind je hier mooie replica's van bekende werken.Bezoek deze woonwinkel >>
2. Decoplein XXLBij DecopleinXXL vind je diverse schilderijen. Veelal in abstracte en kunstzinnige vormen. Bezoek deze woonwinkel >>
3. Mister DesignOok woonwinkel Mister Design heeft opvallend mooi skala aan schilderijen.Bezoek deze woonwinkel >>
4. FonQMag zeker niet ontbreken in deze lijst! Wat een enorm aanbod: meer dan 400 schilderijen, muurplaten en posters.Bezoek deze woonwinkel >>
5. LivingHoewel er niet echt sprake is van een enorme voorraad, zitten er wel een aantal pareltjes tussen voor aan de wand.Bezoek deze woonwinkel >>

Een aantal zaken waar je op moet letten bij een schilderij

Als je een mooi schilderij voor ogen hebt, ongeacht welke woonwinkel, is het zaak om onderstaande punten even in acht te nemen:

 • Kijk goed naar de grootte van het schilderij
  Je wilt niet een te klein en ook niet een te groot exemplaar aan de muur hebben hangen. Bepaal goed de gewenste grootte en ga met deze afmetingen op zoek naar passende exemplaren.
 • Laat de schilderstijl goed aansluiten op de rest van jouw interieur
  Als jij een landelijke woonstijl hebt, is het wellicht geen goede match wanneer je kiest voor een zeer abstract kunstwerk. Bepaal welke kunstvorm het beste bij jouw interieur én natuurlijk bij jezelf past.
 • Stel van te voren een maximaal budget vast
  De prijzen van de verschillende schilderijen lopen enorm uiteen. Dit komt omdat er óf sprake is van een uniek exemplaar óf juist eentje die zo van de lopende band komt.
 • Verzamel informatie over de kwaliteit van het doek
  Bekijk mogelijkheden om het schilderij bij de woonwinkel online in te kunnen zoomen. Hiermee krijg je een goed beeld van de kwaliteit van het doek.
 • Bekijk ophangmogelijkheden
  Check of er een lijst bij zit, zodat je je nieuwe aankoop direct kunt ophangen. Zo niet, ga dan na welke ophangmechanismen mogelijk zijn.

Heel veel succes met het vinden van het juiste doek aan jouw muur. Tip: neem een kijkje bij het overzicht van alle schilderijen online en filter op specifieke kleuren die matchen met de kamer waar jij het wilt neerhangen! 

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl