Ontdek meer dan 1.225.151 woonartikelen

Hartvormige schaaltjes: liefde op het eerste gezicht!

Voor een lekker kommetje fruit is het gaaf om te kiezen voor speciale schaaltjes. Bijvoorbeeld hartvormige schaaltjes: deze laten het fruit nog lekkerder uitzien en het is natuurlijk hét perfecte plaatje om te delen op Social Media!

Houtlook placemats voor op tafel

Het laatste wat we willen is knoeien op de prachtige eetkamertafel. Ga met houtlook placemats voor een echte win-win situatie. Je maakt de tafel mooier op én je kunt met een gerust hart knoeien. Bekijk hier voorbeelden van houtlook placemats!

Kinderpicknicktafels van hout voor in de tuin!

Ook in de tuin zijn er speciale meubeltjes voor kinderen. Kleine tuinstoeltjes, leuke zitzakjes voor buiten en natuurlijk ook picknicktafels voor kids! Wij zetten een aantal kinderpicknicktafels van hout op een rij!

Mooie beelden voor in de woonkamer

Een woonkamer maak je pas echt eigen met leuke decoratie en woonaccessoires. Hierbij kun je denken aan souvenirs, fotolijsten met je mooiste plaatjes, maar natuurlijk ook mooie beelden voor in de woonkamer. Wij zetten de mooiste op een rij!

Leuke ideeën voor een zomerse tuin op een rij

Aankomende dagen wordt het weer lekker weer buiten. Tijd om je tuin te veranderen in een paradijs! In deze blog zetten we leuke ideeën voor een zomerse tuin op een rij. Van mooie tuinaccessoires tot robuuste tuintafels.

Inspiratie voor lampen in de woonkamer

Voor de woonkamer zijn er veel verschillende lampen. Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor lampen in de woonkamer is deze blog geknipt voor jou. Bekijk hier allerlei soorten lampen van dit moment en fiks de mooiste voor de woonkamer.

Bekijk meer woontrends